МУЛТИМЕДИЈА
КОМПЈУТЕРИ И КОМПЈУТЕРСКИ ДОДАТОЦИ
ПРИКЛУЧОЦИ И КАБЛИ
МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ И ДОДАТОЦИ
КОМПАКТ ДИСКОВИ
ДВД ВИДЕО
ИГРИ, СОФТВЕР И ДОДАТОЦИ
МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ И ДОДАТОЦИ
 
 


Најголем избор на ЦД и ДВД во Република Македонија.

МИСТЕР КОМПАНИ, ГТЦ I кат, СкопјеКОМПАКТ ДИСКОВИ - Мистер Компани Продукција

Абер дојде

Цена:
450 ден. (за купување од Македонија)
15 $US (за купување надвор од Македонија)

Код: CD 237

1. Абер дојде Донке
2. Ајде дали знаеш, паметиш Милице
3. Јас те пратив на вода Калино
4. Седнав да вечерам
5. Родно Требиште
6. Мајко, една си на светот
7. По друм одам мајче
8. Народот се збира
9. Сношти го видов убавото Стојне
10. Кога војници тргнавме
11. Збогум мајко
12. Девојченце, девојченце
13. Ој девојче, девојче (Дует со Анета Мицевска)
14. Свадба правам, синот го женам
15. Песна за Константин

Внесете количина : 

 
Copyright © 2006 Mister Company