МУЛТИМЕДИЈА
КОМПЈУТЕРИ И КОМПЈУТЕРСКИ ДОДАТОЦИ
ПРИКЛУЧОЦИ И КАБЛИ
МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ И ДОДАТОЦИ
КОМПАКТ ДИСКОВИ
ДВД ВИДЕО
ИГРИ, СОФТВЕР И ДОДАТОЦИ
МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ И ДОДАТОЦИ
 
 


Најголем избор на ЦД и ДВД во Република Македонија.

МИСТЕР КОМПАНИ, ГТЦ I кат, СкопјеКОМПАКТ ДИСКОВИ - Друга македонска поп и фолк музика

Оди ѕвездо

Цена:
600 ден. (за купување од Македонија)
25 $US (за купување надвор од Македонија)

Код: MAKCD210

1. Оди ѕвездо
2. Птицо бела
3. Моја не е никоја
4. Магла
5. Намигни
6. Елена
7. Скопје - Белград (Заедно со Јована Типшин)
8. Жал за Деспина
9. Има ли песна
10. Рум дум, дум

Внесете количина : 

 
Copyright © 2006 Mister Company