МУЛТИМЕДИЈА
КОМПЈУТЕРИ И КОМПЈУТЕРСКИ ДОДАТОЦИ
ПРИКЛУЧОЦИ И КАБЛИ
МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ И ДОДАТОЦИ
КОМПАКТ ДИСКОВИ
ДВД ВИДЕО
ИГРИ, СОФТВЕР И ДОДАТОЦИ
МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ И ДОДАТОЦИ
 
 


Најголем избор на ЦД и ДВД во Република Македонија.

МИСТЕР КОМПАНИ, ГТЦ I кат, СкопјеКОМПАКТ ДИСКОВИ - Светска музика

Фламенко арабе бр.2

Цена:
750 ден. (за купување од Македонија)
19 $US (за купување надвор од Македонија)

Изведувач: ХОСАМ РАМЗИ И ХОЗЕ ЛУИС МОНТОН
Код: EUCD 2000

1. A Caballo: Intro (José Luis Montón) - 1:09
2. A Caballo (On Horseback) (José Luis Montón) - 5:18
3. Awtar W' Haneen (Strings and Longing) (Hossam Ramzy) - 4:00
4. Nilo (Nile) (José Luis Montón) - 4:32
5. Men Teeba L' El Andalus (From Thebes to Andalusia) (Hossam Ramzy) - 6:00
6. La Casa de Barry: Intro (José Luis Montón) - 0:45
7. La Casa de Barry (Barry's House) (José Luis Montón) - 3:59
8. Sahret Ghawazy (Gypsy Night of Celebration) (Hossam Ramzy) - 4:57
9. Arena (Sand) (José Luis Montón) - 4:00
10. El Hombre y el Saidi: Intro (Hossam Ramzy) - 1:40
11. El Hombre y el Saidi (The Macho Man and the Saidi) (Hossam Ramzy) - 5:22
12. Pensando en ti (Thinking of You) (José Luis Montón) - 4:14
13. Amil (José Luis Montón) - 3:44
14. Trompetta (Baby Trumpet) (Hossam Ramzy) - 6:13

Внесете количина : 

 
Copyright © 2006 Mister Company