МУЛТИМЕДИЈА
КОМПЈУТЕРИ И КОМПЈУТЕРСКИ ДОДАТОЦИ
ПРИКЛУЧОЦИ И КАБЛИ
МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ И ДОДАТОЦИ
КОМПАКТ ДИСКОВИ
ДВД ВИДЕО
ИГРИ, СОФТВЕР И ДОДАТОЦИ
МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ И ДОДАТОЦИ
 
 


Најголем избор на ЦД и ДВД во Република Македонија.

МИСТЕР КОМПАНИ, ГТЦ I кат, СкопјеКОМПАКТ ДИСКОВИ - Светска музика

Ромска музика од Унгарија

Цена:
750 ден. (за купување од Македонија)
19 $US (за купување надвор од Македонија)

Изведувач: ТЕРНИПЕ
Код: EUCD 1990

1. Lungoj o drom (Long Way) (István Farkas) - 2:57
2. Lina (Béla Lakatos) - 2:43
3. Muri cini papusha (My Darling) (István Farkas) - 3:46
4. Sas man Döla (God, I had…) (Szilveszter Jenei) - 3:02
5. Phen tu mange (Tell Me...) (István Farkas) - 3:35
6. Sakoneske (To Everybody) (István Farkas) - 3:14
7. E Shukar romnji (A Beautiful Woman) (István Farkas) - 3:33
8. Bilako na zhuvau (I Can't Live Without Her) (István Farkas) - 2:38
9. Del o brishind (It is Raining) (Mária Balogh, Tünde Balogh) - 3:15
10. Lake jakha (Her Eyes) (Tibor Bangó) - 2:32
11. Na rov aba romnjej (Don't Cry, Lady) (Béla Lakatos) - 2:51
12. Muro suno (My Dream) (Ternipe) - 4:12
13. Pe mande o cheri (The Sky Above Me) (Szilveszter Jenei) - 3:21
14. O bijav (The Wedding) (István Farkas) - 3:28
15. Ale manca (Come with Me) (István Farkas) - 3:09

Внесете количина : 

 
Copyright © 2006 Mister Company