МУЛТИМЕДИЈА
КОМПЈУТЕРИ И КОМПЈУТЕРСКИ ДОДАТОЦИ
ПРИКЛУЧОЦИ И КАБЛИ
МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ И ДОДАТОЦИ
КОМПАКТ ДИСКОВИ
ДВД ВИДЕО
ИГРИ, СОФТВЕР И ДОДАТОЦИ
МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ И ДОДАТОЦИ
 
 


Најголем избор на ЦД и ДВД во Република Македонија.

МИСТЕР КОМПАНИ, ГТЦ I кат, СкопјеКОМПАКТ ДИСКОВИ - Српска поп и фолк музика

Идеално лоша

Цена:
500 ден. (за купување од Македонија)
12 $US (за купување надвор од Македонија)

Изведувач: ЦЕЦА
Код: CD 0003

Десет нови песни напишани од Марина Туцаковиќ, Александар Милиќ Мили и Ромарио. Цеца за свои фаворити ги прогласи песните "Нудим ти се ја" и "Лепи громе мој", а посебно е погодена со баладата "Пиле" која во неа ги буди спомените на старите денови и која во периодот на снимање на албумот и самата ја слушала безброј пати...
Цеца се зацврстува на Олимп најпопуларни, најкурентни и најкомерцијални естрадне ѕвезде на нова Југославија. Активна е во работата на хуманитарната фондација "Треќе дете".
Хитови: "Београде", "Иди, док си млад", "Фатална љубав", "Неодолјив - неумолјив", "Исусе", "Маскарада",
"Ноќас куќа части"...
Во 1988 година, Цеца станува председател на фудбалскиот клуб "Обилиќ", кој под Арканово водство една година предходни станал шампион на Југославија. После НАТО агресијата следува нејзиниот прекрасен албум со дуетски хитови "Црни снег" со Аца Лукас и "Другарице" со Маја Марковиќ од дуетот "Луна", заедно со одличните песни "Црвено", "Доказ"...

1. Лепи громе мој
2. Идеално лоша
3. Манта Манта
4. Пиле
5. Чудо бола
6. Понуѓен као почашќен
7. Кожа памти
8. Чудо
9. Виски
10. Реком без воде


Издавач: Милиграм мјузик д.о.о.
Белград, Србија

Ексклузивен дистрибутер за
Република Мекедонија
- МИСТЕР КОМПАНИ

Внесете количина : 

 
Copyright © 2006 Mister Company