МУЛТИМЕДИЈА
КОМПЈУТЕРИ И КОМПЈУТЕРСКИ ДОДАТОЦИ
ПРИКЛУЧОЦИ И КАБЛИ
МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ И ДОДАТОЦИ
КОМПАКТ ДИСКОВИ
ДВД ВИДЕО
ИГРИ, СОФТВЕР И ДОДАТОЦИ
МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ И ДОДАТОЦИ
 
 


Најголем избор на ЦД и ДВД во Република Македонија.

МИСТЕР КОМПАНИ, ГТЦ I кат, СкопјеДВД - Цртани филмови

Принцот и питачот

Цена:
600 ден. (за купување од Македонија)
19.95 $US (за купување надвор од Македонија)

Код: MCDVD035

Ова би можело да биде добра,
стара весела Англија,
но тоа не е случај за малото
дванестогодишно момче Том,
кој е принуден да пита на улиците
како би заработил за
живот сонувајќи дека еден ден
ќе стане Принц.
Во исто време, Принцот Едвард,
размазен наследник на Англискиот
престол, сонува дека игра надвор
како и секое друго момче.
Кога сосема случајно овие две
потполно исти момчиња ќе се сретнат,
тие одлучуваат да ги сменат улогите
за едан ден.
На почеток доживуваат сјајна авантура,
но набрзо работите се менуваат.
Едвард разбира дека животот на
улиците е многу тежок, а Том открива
дека животот на принцот, е голема
одговорност и опасност.
Во дворецот на злобниот Лорд Хертфорд
и неговиот асистент Панта, замислуваат
завера против младиот принц.
Стариот крал изненадно умира
и Хертфордовиот план изгледа дека
ќе успее. Нему му е потребна
помош од кралскиот сокол Едгар,
кој се повеќе личи на кокошка
отколку на ловец.
Том мора да го пронајде Принцот
Едвард како би ги замениле местата
и тоа пред Круната и Англија
да пропаднат засекогаш.


СОДРЖИНА НА ДВД ДИСКОТ:
филм, избор на сцени, фото галерија
ВИДЕО: пал, колор
ФОРМАТ: 4:3
ЖАНР: Анимиран (Цртан)
ТРАЕЊЕ: 50 мин.
ТИТЛОВИ: македонски, албански
СИНХРОНИЗАЦИЈА: англиски, српски,
хрватски, словенечки

ЕКСКЛУЗИВЕН ИЗДАВАЧ И ДИСТРИБУТЕР:
Мистер Компани, Македонија

Внесете количина : 

 
Copyright © 2006 Mister Company