МУЛТИМЕДИЈА
КОМПЈУТЕРИ И КОМПЈУТЕРСКИ ДОДАТОЦИ
ПРИКЛУЧОЦИ И КАБЛИ
МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ И ДОДАТОЦИ
КОМПАКТ ДИСКОВИ
ДВД ВИДЕО
ИГРИ, СОФТВЕР И ДОДАТОЦИ
МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ И ДОДАТОЦИ
 
 


Најголем избор на ЦД и ДВД во Република Македонија.

МИСТЕР КОМПАНИ, ГТЦ I кат, СкопјеДВД - Цртани филмови

Продавница за играчки

Цена:
600 ден. (за купување од Македонија)
19 $US (за купување надвор од Македонија)

Код: MCDVD038

Кетрин е сираче чија грижа ја превзема
една богата и строга тетка.
Грижата за Кетрин, тетката ја
прифатила како тешка обврска,
а нејзината идеја дека на својата внука
ќе и ги исфрли детинските навики и да
направи од неа млада дама, личат
сосема нехумано.
Радозналоста, меѓутоа, не може да
подлегне под таква грижа,
па Кетрин и нејзиниот роднина Метју,
при едно излегување во град,
без прашање посетуваат една
продавница за играчки.
Сметајќи дека брзо да ќе се вратат,
тие влегуваат во вистински мал детски рај.
Но кога вратата зад нив ќе се заклучи,
се случува нешто чудно, играчките
оживуваат и им откриваат на децата
страшна тајна за земјата на играчките.
Погодени со приказните од неколку
пријателски играчки, Кетрин и Метју
одлучуваат да им авантура која на
сите ќе им го промени животот.СОДРЖИНА НА ДВД ДИСКОТ:
филм, избор на сцени, фото галерија
ВИДЕО: пал, колор
ФОРМАТ: 4:3
ЖАНР: Анимиран (Цртан)
ТРАЕЊЕ: 50 мин.
ТИТЛОВИ: македонски, албански
СИНХРОНИЗАЦИЈА: англиски, српски,
хрватски, словенечки

ЕКСКЛУЗИВЕН ИЗДАВАЧ И ДИСТРИБУТЕР:
Мистер Компани, Македонија


Внесете количина : 

 
Copyright © 2006 Mister Company