МУЛТИМЕДИЈА
КОМПЈУТЕРИ И КОМПЈУТЕРСКИ ДОДАТОЦИ
ПРИКЛУЧОЦИ И КАБЛИ
МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ И ДОДАТОЦИ
КОМПАКТ ДИСКОВИ
ДВД ВИДЕО
ИГРИ, СОФТВЕР И ДОДАТОЦИ
МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ И ДОДАТОЦИ
 
 


Најголем избор на ЦД и ДВД во Република Македонија.

МИСТЕР КОМПАНИ, ГТЦ I кат, СкопјеДВД - Цртани филмови

Патување до центарот на земјата

Цена:
600 ден. (за купување од Македонија)
19 $US (за купување надвор од Македонија)

Код: MCDVD039

Кога професорот Бркиќ предложил
ексепедиција до центарот на земјата
за да ги пронајде исчезнатите научници,
неговата тринаестогодишна ќерка
Сандра инсистира да оди со него.
Меѓутоа, таа го води на пат и својот
нов пријател, хрчакот Хрле.
Сите заедно влегуваат во подземниот
свет чии убавини и опасности им го
одземаат здивот.
Тоа е свет кој никогаш не видел
сончева светлина.
Малата експедиција е затекната
со праисториски суштества и
изгубени градови, кои ги дочекале
испод површината на земјата.
Авантурата започнува кога ривалот
на професорот Бркиќ, Др. Мутиќ,
одлучува да ги спречи да допрат
до центарот на земјата, со намера
за себе да ја препише славата
од професорот.
Моќниот сојузник на Др. Мутиќ
е неговиот ѕверски темперамент...


СОДРЖИНА НА ДВД ДИСКОТ:
филм, избор на сцени, фото галерија
ВИДЕО: пал, колор
ФОРМАТ: 4:3
ЖАНР: Анимиран (Цртан)
ТРАЕЊЕ: 45 мин.
ТИТЛОВИ: македонски, албански
СИНХРОНИЗАЦИЈА: англиски, српски,
хрватски, словенечки

ЕКСКЛУЗИВЕН ИЗДАВАЧ И ДИСТРИБУТЕР:
Мистер Компани, МакедонијаВнесете количина : 

 
Copyright © 2006 Mister Company