МУЛТИМЕДИЈА
КОМПЈУТЕРИ И КОМПЈУТЕРСКИ ДОДАТОЦИ
ПРИКЛУЧОЦИ И КАБЛИ
МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ И ДОДАТОЦИ
КОМПАКТ ДИСКОВИ
ДВД ВИДЕО
ИГРИ, СОФТВЕР И ДОДАТОЦИ
МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ И ДОДАТОЦИ
 
 


Најголем избор на ЦД и ДВД во Република Македонија.

МИСТЕР КОМПАНИ, ГТЦ I кат, СкопјеДВД - Акција филмови

Жив песок

Цена:
800 ден. (за купување од Македонија)
19 $US (за купување надвор од Македонија)

Код: MCDVD088

Мартин Рејкс (Keaton), шеф на одделението во њујоршката банка, оди во Монако за да провери сомнителен депозит на сметката на независната
филмска компанија која ја ракводи преубавата
Лела Форин (Godreche), ќерка на влијателен
француски министер. Мартин дознава дека филмот
кој нејзината компанија го снима во студиото во Ница, ослободен е од даноци за група на инвеститори кои сакаат да останат анонимни. Запознајте ја филмската ѕвезда на крајот на нејзината кариера, Џек Мелоуз (Caine), кој во студиото го снима "Quicksand", на стариот фалбаџија вклучен во нечиста игра со руската мафија на Азурниот брег.
Раде Шербеџија во овој филм ја игра улогата на руски мафијаш. Продилжувајќи да испитува на место каде што не е добродојден, Мартин се вовлекува во уште една замка и е осомничен за убиство.
При бегството, ја зема со себе и Лела која и сама станува цел на гангстерите...

УЛОГИ: Мајкал Китон, Мајкал Кен,
Џудит Годрече, Раде Шербеџија
СЦЕНАРИО: Тимоти Прагер
РЕЖИЈА: Џон Мекензи

СОДРЖИНА НА ДВД ДИСКОТ:
филм, трејлер, избор на сцени, посебни додатоци
АУДИО: 5.1
ВИДЕО: пал
ФОРМАТ: 16:9
РЕГИОН: 2
ВРЕМЕ НА ТРАЕЊЕ: 91 мин.
ТИТЛОВИ: македонски, српски, словенечки
ЈАЗИК: англиски

ЕКСКЛУЗИВЕН ДИСТРИБУТЕР:
Мистер Компани, Македонија

ИСПОРАКА ВО: Република МакедонијаВнесете количина : 

 
Copyright © 2006 Mister Company