МУЛТИМЕДИЈА
КОМПЈУТЕРИ И КОМПЈУТЕРСКИ ДОДАТОЦИ
ПРИКЛУЧОЦИ И КАБЛИ
МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ И ДОДАТОЦИ
КОМПАКТ ДИСКОВИ
ДВД ВИДЕО
ИГРИ, СОФТВЕР И ДОДАТОЦИ
МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ И ДОДАТОЦИ
 
 


Најголем избор на ЦД и ДВД во Република Македонија.

МИСТЕР КОМПАНИ, ГТЦ I кат, СкопјеДВД - Мистер Компани Продукција

Македонски народни песни

Цена:
600 ден. (за купување од Македонија)
19 $US (за купување надвор од Македонија)

Изведувач: ПЕТРАНКА КОСТАДИНОВА
Код: MCDVD0217

1. Абре воденичаре
2. Таму долу Битола
3. Црно му било пишано
4. На срце ми лежи
5. Дојди Радо испрати ме
6. Не си го продавај Кољо чифликот
7. Јас те пратив на вода Калино
8. Тапан чука мила мајко
9. Заплакало е Мариово
10. Кој што ме чуе да пеам
11. Бело лице љубам јас
12. Со маки сум се родила
13. Легнала Јана Јанинка
14. Запејала сојка птица
15. Садила Јана ран бел босилок
16. Черешна се од корен корнеше
17. Таму долу криволачко-црвени брегови
18. Ми заплакало селото Ваташа

Внесете количина : 

 
Copyright © 2006 Mister Company