МУЛТИМЕДИЈА
КОМПЈУТЕРИ И КОМПЈУТЕРСКИ ДОДАТОЦИ
ПРИКЛУЧОЦИ И КАБЛИ
МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ И ДОДАТОЦИ
КОМПАКТ ДИСКОВИ
ДВД ВИДЕО
ИГРИ, СОФТВЕР И ДОДАТОЦИ
МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ И ДОДАТОЦИ
 
 


Најголем избор на ЦД и ДВД во Република Македонија.

МИСТЕР КОМПАНИ, ГТЦ I кат, СкопјеДВД - Детски филмови

Ивица и Марица

Цена:
800 ден. (за купување од Македонија)
19 $US (за купување надвор од Македонија)

Код: MCDVD047

Најомилената бајка на браќата Грим во новиот филм!

Модерно прикажана вонвременска прказна.
Приказна за тоа што се случува кога ќе се изгубите во Магичната шума и ... кага ќе грицнете погрешна куќа.
Кага таткото морал да ја напушти куќата, злобната
маќеа Ивица и Марица ги однесла во магичната шума надевајќи се дека во неа ќе се изгубат и дека нема никогаш да се вратат.
Снаодливите деца сепак, наоѓаат помош во Сновко,
кој ги води во незаборавна авантура.
Се сретнуваат со разни опасности како и со жителите на шумата, со чудни особини.
Тука е и шумската самовила, шумски трол,
Гавран, Баук, како и злобната Вештерка која навистина
ги сака децата - да ги изеде за ручек.

УЛОГИ: Јаkоб Смит (Ивица)
Тејлор Момсен (Марица)
Делта Бурк (Маќеата)
Хови Мандел (Сновко)
Алана Аустин (Шумската самовила)
Том Арнолд (Баук)
Лин Редгрејв (Вештерката)
Синбад (Гавранот)
СЦЕНАРИО: Џонатан Богнер,Тимоти Долан
РЕЖИЈА: Гари Туниклиф

СОДРЖИНА НА ДВД ДИСКОТ:
филм, трејлер, избор на сцени, посебни додатоци
АУДИО: 5.1
ВИДЕО: пал
ФОРМАТ: 16:9
РЕГИОН: 2
ВРЕМЕ НА ТРАЕЊЕ: 82 мин.
ТИТЛОВИ: македонски, српски, хрватски, словенечки
ЈАЗИК: англиски

ЕКСКЛУЗИВЕН ДИСТРИБУТЕР:
Мистер Компани, Македонија

ИСПОРАКА ВО: Република Македонија


Внесете количина : 

 
Copyright © 2006 Mister Company