МУЛТИМЕДИЈА
КОМПЈУТЕРИ И КОМПЈУТЕРСКИ ДОДАТОЦИ
ПРИКЛУЧОЦИ И КАБЛИ
МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ И ДОДАТОЦИ
КОМПАКТ ДИСКОВИ
ДВД ВИДЕО
ИГРИ, СОФТВЕР И ДОДАТОЦИ
МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ И ДОДАТОЦИ
 
 


Најголем избор на ЦД и ДВД во Република Македонија.

МИСТЕР КОМПАНИ, ГТЦ I кат, СкопјеДВД - Еротски филмови

Центар на светот

Цена:
800 ден. (за купување од Македонија)
19 $US (за купување надвор од Македонија)

Код: MCDVD048

Ричард (Петер Сарсгард) е милионер, но своите
контакти со надворешниот свет ги остварува
исклучиво преку компјутер.
Една вечер, на подиумот ја здогледува
стриптизетата Флоренс (Моли Паркер)
и му нуди 10.000 долари за да помине
со него едан викенд во Лас Вегас.
Таа пристанува, но му поставува свои услови:
нема љубов, нема приказни за осеќаите, ќе му стриптизира од 10 навечер до 2 наутро...

УЛОГИ: Петер Сарсгард, Моли Паркер, Карла Гугино

ДИРЕКТОР НА ФОТОГРАФИЈА: Мауро Фиоре
СЦЕНАРИО: Вајне Ванг, Миранда Џули, Паул Аустер
РЕЖИЈА: Вајне Ванг

СОДРЖИНА НА ДВД ДИСКОТ:
филм, трејлер, избор на сцени, посебни додатоци
АУДИО: 5.1
ВИДЕО: пал
ФОРМАТ: 16:9
РЕГИОН: 2
ВРЕМЕ НА ТРАЕЊЕ: 86 мин.
ТИТЛОВИ: македонски, српски, словенечки
ЈАЗИК: англиски

ЕКСКЛУЗИВЕН ДИСТРИБУТЕР:
Мистер Компани, Македонија

ИСПОРАКА ВО: Република Македонија


Внесете количина : 

 
Copyright © 2006 Mister Company