МУЛТИМЕДИЈА
КОМПЈУТЕРИ И КОМПЈУТЕРСКИ ДОДАТОЦИ
ПРИКЛУЧОЦИ И КАБЛИ
МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ И ДОДАТОЦИ
КОМПАКТ ДИСКОВИ
ДВД ВИДЕО
ИГРИ, СОФТВЕР И ДОДАТОЦИ
МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ И ДОДАТОЦИ
 
 


Најголем избор на ЦД и ДВД во Република Македонија.

МИСТЕР КОМПАНИ, ГТЦ I кат, СкопјеКОМПАКТ ДИСКОВИ - Хрватска музика

За добра стара времена

Цена:
450 ден. (за купување од Македонија)
15 $US (за купување надвор од Македонија)

Изведувач: НОВИ ФОСИЛИ
Код: CD 000451

1. Е, мој Саша,
2. Да те не волим,
3. Плава кошуља,
4. Сањај ме,
5. Шути, мој дјечаче плави,
6. Сања,
7. Тонка,
8. Добре дјевојке,
9. Било ми је први пут,
10. Чујеш ли ме је л' ти драго,
11. Дјеца љубави,
12. Небеске кочије,
13. Ја сам за плес,
14. Милена,
15. Невени жути, жути,
16. За добра стара времена,
17. Тако је мало ријечи пало,
18. Најдраже моје

ИЗДАВАЧ: City Records, Србија
ДИСТРИБУТЕР: Мистер Компани, Македонија

Внесете количина : 

 
Copyright © 2006 Mister Company