МУЛТИМЕДИЈА
КОМПЈУТЕРИ И КОМПЈУТЕРСКИ ДОДАТОЦИ
ПРИКЛУЧОЦИ И КАБЛИ
МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ И ДОДАТОЦИ
КОМПАКТ ДИСКОВИ
ДВД ВИДЕО
ИГРИ, СОФТВЕР И ДОДАТОЦИ
МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ И ДОДАТОЦИ
 
 


Најголем избор на ЦД и ДВД во Република Македонија.

МИСТЕР КОМПАНИ, ГТЦ I кат, СкопјеКОМПАКТ ДИСКОВИ - Српска поп и фолк музика

Недодирљива

Цена:
450 ден. (за купување од Македонија)
15 $US (за купување надвор од Македонија)

Изведувач: ФАНКИ ЏИ
Код: CD 000471

1. Поново
2. То је qубав
3. Лудо лудо
4. Слажи ме
5. У твојим колима
6. Хамер
7. Кажи

ИЗДАВАЧ: City Records, Србија
ДИСТРИБУЦИЈА: Мистер Компани, Македонија

Внесете количина : 

 
Copyright © 2006 Mister Company