МУЛТИМЕДИЈА
КОМПЈУТЕРИ И КОМПЈУТЕРСКИ ДОДАТОЦИ
ПРИКЛУЧОЦИ И КАБЛИ
МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ И ДОДАТОЦИ
КОМПАКТ ДИСКОВИ
ДВД ВИДЕО
ИГРИ, СОФТВЕР И ДОДАТОЦИ
МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ И ДОДАТОЦИ
 
 


Најголем избор на ЦД и ДВД во Република Македонија.

МИСТЕР КОМПАНИ, ГТЦ I кат, СкопјеКОМПАКТ ДИСКОВИ - Хрватска музика

Буди уз мене

Цена:
450 ден. (за купување од Македонија)
15 $US (за купување надвор од Македонија)

Изведувач: ТОНИ ЦЕТИНСКИ
Код: CD 000447

1. Човјек од леда
2. Што си ти мени
3. Кад би дао бог
4. Ти си најбоље
5. Права љубав
6. Све је добро кад си ту
7. Онај ко те љуби сретан је
8. Све је с тобом напокон на мјесту
9. Знај да бит ќу ту
10. Буди уз мене
11. Тло под њеним ногама
12. Нека те одведе

БОНУС:
13. Лагала нас мала (заедно со Тоше Проески)
14. Опростија би све (заедно со Буѓење)
15. Сигурни (заедно со Ерато)

ИЗДАВАЧ: City Records, Србија,
ДИСТРИБУЦИЈА Мистер Компани, Македонија


Внесете количина : 

 
Copyright © 2006 Mister Company