МУЛТИМЕДИЈА
КОМПЈУТЕРИ И КОМПЈУТЕРСКИ ДОДАТОЦИ
ПРИКЛУЧОЦИ И КАБЛИ
МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ И ДОДАТОЦИ
КОМПАКТ ДИСКОВИ
ДВД ВИДЕО
ИГРИ, СОФТВЕР И ДОДАТОЦИ
МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ И ДОДАТОЦИ
 
 


Најголем избор на ЦД и ДВД во Република Македонија.

МИСТЕР КОМПАНИ, ГТЦ I кат, СкопјеДВД - Акција филмови

Пороците на Вегас

Цена:
1200 ден. (за купување од Македонија)
29 $US (за купување надвор од Македонија)

Код: MCDVD0117

Џо Овенс (Сам Јонес) е инспектор, вработен
на одделот за крвни деликти во Лас Вегас.
И покрај неговото негодување, доделен му е
случај на брутални убиства во високите кругови.
Не наоѓајќи подршка кај колегите, Џо се здружува со Андреа Томсон, единствена жена во единицата,
за да се борат со суровите закони во градот на безаконието...

УЛОГИ: Шанон Твидед, Сем Џонс, Џејмс Гамон,
Мигуел Нунез, Том Фрајдли, Ребека Ферати,
Бранскомбе Ричмонд

СЦЕНАРИО: Џоеј Траволта, Рич Дилон
РЕЖИЈА: Џоеј Траволта

СОДРЖИНА НА ДВД ДИСКОТ:
филм, трејлер, избор на сцени, посебни додатоци
АУДИО: 5.1
ВИДЕО: пал
ФОРМАТ: 4:3
РЕГИОН: 2
ВРЕМЕ НА ТРАЕЊЕ: 84 мин.
ТИТЛОВИ: македонски, српски
ЈАЗИК: англиски

ЕКСКЛУЗИВЕН ДИСТРИБУТЕР:
Мистер Компани, Македонија

ИСПОРАКА ВО: Република МакедонијаВнесете количина : 

 
Copyright © 2006 Mister Company