МУЛТИМЕДИЈА
КОМПЈУТЕРИ И КОМПЈУТЕРСКИ ДОДАТОЦИ
ПРИКЛУЧОЦИ И КАБЛИ
МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ И ДОДАТОЦИ
КОМПАКТ ДИСКОВИ
ДВД ВИДЕО
ИГРИ, СОФТВЕР И ДОДАТОЦИ
МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ И ДОДАТОЦИ
 
 


Најголем избор на ЦД и ДВД во Република Македонија.

МИСТЕР КОМПАНИ, ГТЦ I кат, СкопјеДВД - Друга македонска музика

Синтезис на концерт во Скопје ДВД

Цена:
950 ден. (за купување од Македонија)
29 $US (за купување надвор од Македонија)

Изведувач: СИНТЕЗИС
Код: MAKDVD002

Синтезис во живо во Скопје
со Македонската Филхармонија

1. Де Бог да бие
2. Каљо
3. Поступано
4. 9-ка
5. Имала мајка
6. Ме фатије
7. Стар бел дедо
8. Чудно ми
9. Мори моме
10. Помниш ли
11. Гочева 2
12. Помолила Бога Маца
13. Ори Анче
14. Во наше село


Внесете количина : 

 
Copyright © 2006 Mister Company