МУЛТИМЕДИЈА
КОМПЈУТЕРИ И КОМПЈУТЕРСКИ ДОДАТОЦИ
ПРИКЛУЧОЦИ И КАБЛИ
МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ И ДОДАТОЦИ
КОМПАКТ ДИСКОВИ
ДВД ВИДЕО
ИГРИ, СОФТВЕР И ДОДАТОЦИ
МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ И ДОДАТОЦИ
 
 


Најголем избор на ЦД и ДВД во Република Македонија.

МИСТЕР КОМПАНИ, ГТЦ I кат, СкопјеДВД - Акција филмови

Исполнето ветување

Цена:
800 ден. (за купување од Македонија)
19 $US (за купување надвор од Македонија)

Код: MCDVD090

Животот на детективот Бен Сим излегува од
контрола после убиството на неговата жена.
Цврсто е решен да го пронајде серискиот убиец
и да ја освети својата жена со помош на новиот партнер. Нивна цел е немилосрдниот злосторник кој убива криминалци пред да пристигне полицијата.
Со тек на истрагата Бен сваќа дека осомничениот го прогонува убиецот до напуштената фарма.
Тамо го откриваат злосторникот и го ставаат во ќош
со акција полна со борба до смрт.

УЛОГИ: Шон Патрик Фленари, Џоеј Лаурен Адамс, Мими Роџерс
МУЗИКА, СЦЕНАРИО И РЕЖИЈА: Даниел Миликан

СОДРЖИНА НА ДВД ДИСКОТ:
филм, трејлер, избор на сцени, посебни додатоци
АУДИО: 5.1
ВИДЕО: пал
ФОРМАТ: 16:9
РЕГИОН: 2
ВРЕМЕ НА ТРАЕЊЕ: 87 мин.
ТИТЛОВИ: македонски, српски
ЈАЗИК: англиски

ЕКСКЛУЗИВЕН ДИСТРИБУТЕР:
Мистер Компани, Македонија

ИСПОРАКА ВО: Република Македонија

Внесете количина : 

 
Copyright © 2006 Mister Company