МУЛТИМЕДИЈА
КОМПЈУТЕРИ И КОМПЈУТЕРСКИ ДОДАТОЦИ
ПРИКЛУЧОЦИ И КАБЛИ
МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ И ДОДАТОЦИ
КОМПАКТ ДИСКОВИ
ДВД ВИДЕО
ИГРИ, СОФТВЕР И ДОДАТОЦИ
МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ И ДОДАТОЦИ
 
 


Најголем избор на ЦД и ДВД во Република Македонија.

МИСТЕР КОМПАНИ, ГТЦ I кат, СкопјеДВД - Комедија филмови

Чудниот четврток

Цена:
1200 ден. (за купување од Македонија)
29 $US (за купување надвор од Македонија)

Код: MCDVD0139

Ова е приказна за љубовта и нејзините
замрсени конци, во која се вплетени Карен,
нејзиниот иден маж
Тод и неговиот најдобар пријател Евен.
Карен и Тод се младенци кои очекуваат бебе,
а нивниот кум на венчавката е Евен.
Се би било добро, ако Евен не би бил вљубен во Карен.
Кога Тод, поради работата мора да оди
во Сингапур, тој ќе го замоли Евен
да и се најде на Карен, ако нешто и затреба.
И Евен, како најдобар пријател и кум,
ќе се потруди да ја исполни задачата.
Можеби и повеќе...

УЛОГИ: Вегар Хоел, Андреас Капилин,
Силје Саломонсен, Ким Бодниа

РЕЖИЈА: Арлид Остин Омундсен

СОДРЖИНА НА ДВД ДИСКОТ:
филм, трејлер, избор на сцени, посебни додатоци
АУДИО: 5.1
ВИДЕО: пал
ФОРМАТ: 4:3
РЕГИОН: 2
ВРЕМЕ НА ТРАЕЊЕ: 102 мин.
ТИТЛОВИ: македонски, српски
ЈАЗИК: англиски

ЕКСКЛУЗИВЕН ДИСТРИБУТЕР:
Мистер Компани, Македонија

ИСПОРАКА ВО: Република МакедонијаВнесете количина : 

 
Copyright © 2006 Mister Company