МУЛТИМЕДИЈА
КОМПЈУТЕРИ И КОМПЈУТЕРСКИ ДОДАТОЦИ
ПРИКЛУЧОЦИ И КАБЛИ
МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ И ДОДАТОЦИ
КОМПАКТ ДИСКОВИ
ДВД ВИДЕО
ИГРИ, СОФТВЕР И ДОДАТОЦИ
МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ И ДОДАТОЦИ
 
 


Најголем избор на ЦД и ДВД во Република Македонија.

МИСТЕР КОМПАНИ, ГТЦ I кат, СкопјеДВД - Детски филмови

Ирвасот и Дедо Мраз

Цена:
1200 ден. (за купување од Македонија)
29 $US (за купување надвор од Македонија)

Код: MCDVD0126

Трогателна приказна за десетогодишнотто девојче,
Кети, и нејзиното пријателство со едни од најмладите Дедо Мразови ирваси, која тетка Мили и ја раскажува на малата Џеси. Кети сонува да се занимава со уметничко лизгање, што и поаѓа од рака со помош на љубезниот бивши олимписки шампион. Проблемите настануваат кога малиот виртоуз на мраз се преселува со семејството во големиот град.
Во меѓувреме, на Северниот пол, Дедо Мраз и неговите џуџиња го прославуваат раѓањето на ирвасот Меќава. Многу брзо сите увидуваат дека Меќава ги има сите три дарби кои магичните ирваси можат да ги имаат: уметност на летање, можност да се направат невидливи и дарба да гледа со срцето. Користејќи го својот изразен талент, Меќава ја чувствува Кетината тага и оди на пат во градот да ја извиди ситуацијата.

УЛОГИ: Бренда Блетин, Британи Бристоу, Џош Букле, Вопи Голдберг

РЕЖИЈА: Ле Вар Бартон

СОДРЖИНА НА ДВД ДИСКОТ:
филм, трејлер, избор на сцени, посебни додатоци
АУДИО: 5.1
ВИДЕО: пал
ФОРМАТ: 4:3
РЕГИОН: 2
ВРЕМЕ НА ТРАЕЊЕ: 99 мин.
ТИТЛОВИ: македонски, српски
ЈАЗИК: англиски

ЕКСКЛУЗИВЕН ДИСТРИБУТЕР:
Мистер Компани, Македонија

ИСПОРАКА ВО: Република Македонијa

Внесете количина : 

 
Copyright © 2006 Mister Company