МУЛТИМЕДИЈА
КОМПЈУТЕРИ И КОМПЈУТЕРСКИ ДОДАТОЦИ
ПРИКЛУЧОЦИ И КАБЛИ
МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ И ДОДАТОЦИ
КОМПАКТ ДИСКОВИ
ДВД ВИДЕО
ИГРИ, СОФТВЕР И ДОДАТОЦИ
МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ И ДОДАТОЦИ
 
 


Најголем избор на ЦД и ДВД во Република Македонија.

МИСТЕР КОМПАНИ, ГТЦ I кат, СкопјеКОМПАКТ ДИСКОВИ - Српска поп и фолк музика

Најубави љубовни песни

Цена:
450 ден. (за купување од Македонија)
15 $US (за купување надвор од Македонија)

Изведувач: РАЗЛИЧНИ ИЗВЕДУВАЧИ
Код: CD 000489

1. Жељко Јоксимовиќ – Лутко моја
2. Сергеј Цетковиќ – Погледи у тами
3. Амадеус бенд – Лажу те
4. Дадо Глишиќ - Сто беспуќа
5. Здравко Чолиќ – Писаќу јој писма дуга
6. Бијело Дугме – Има нека тајна веза
7. Плави оркестар – Сава тихо тече
8. Ѓорѓе Балашевиќ – Девојка са чардаш ногама
9. Оливер Драгојевиќ и Џибони – У љубав вјере немам
10. Црвена Јабука – Има нешто од срца до срца
11. Дино Мерлин – Кад си рекла да ме волиш
12. Парни Ваљак – Неда
13. Жељко Самарџиќ – Покажи ми шта знаш
14. Оливер Драгојевиќ – Што то бијеше љубав
15. Валентино – Волим те још
16. Северина и Борис Новковиќ – Ко је крив
18. Кемал Монтено и Оливер Драгојевиќ - Није хтјела
19. Петар Грашо - Једина

Внесете количина : 

 
Copyright © 2006 Mister Company