МУЛТИМЕДИЈА
КОМПЈУТЕРИ И КОМПЈУТЕРСКИ ДОДАТОЦИ
ПРИКЛУЧОЦИ И КАБЛИ
МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ И ДОДАТОЦИ
КОМПАКТ ДИСКОВИ
ДВД ВИДЕО
ИГРИ, СОФТВЕР И ДОДАТОЦИ
МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ И ДОДАТОЦИ
 
 


Најголем избор на ЦД и ДВД во Република Македонија.

МИСТЕР КОМПАНИ, ГТЦ I кат, СкопјеКОМПАКТ ДИСКОВИ - Класична музика

Руски квартети на 20-тиот век

Цена:
750 ден. (за купување од Македонија)
15 $US (за купување надвор од Македонија)

Изведувач: РАЗЛИЧНИ ИЗВЕДУВАЧИ
Код: BEAUX 2019

1. String Quartet No.1, Op.24 Part:I. Andante non troppo Composer: Alexander Mossolov, 0:10:03

2. String Quartet No.1, Op.24 Part:II. Adagio Composer: Alexander Mossolov, 0:05:03

3. String Quartet No.1, Op.24 Part:III. Scherzo Composer: Alexander Mossolov, 0:02:43

4. String Quartet No.1, Op.24 Part:IV. Finale Composer: Alexander Mossolov, 0:05:03

5. String Quartet No.1 Composer: Nicolai Roslavets, 0:10:56

6. String Quartet No.3 Composer: Nicolai Roslavets, 0:10:57

7. String Quartet No.1 Part:I Composer: Alfred Schnitke, 0:06:58

8. String Quartet No.1 Part:II Composer: Alfred Schnitke, 0:02:35

9. String Quartet No.1 Part:III Composer: Alfred Schnitke, 0:05:41

Време на Траење: 0:59:59

Внесете количина : 

 
Copyright © 2006 Mister Company