МУЛТИМЕДИЈА
КОМПЈУТЕРИ И КОМПЈУТЕРСКИ ДОДАТОЦИ
ПРИКЛУЧОЦИ И КАБЛИ
МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ И ДОДАТОЦИ
КОМПАКТ ДИСКОВИ
ДВД ВИДЕО
ИГРИ, СОФТВЕР И ДОДАТОЦИ
МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ И ДОДАТОЦИ
 
 


Најголем избор на ЦД и ДВД во Република Македонија.

МИСТЕР КОМПАНИ, ГТЦ I кат, СкопјеКОМПАКТ ДИСКОВИ - Класична музика

Дмитри Шоштакович: Квартети

Цена:
750 ден. (за купување од Македонија)
15 $US (за купување надвор од Македонија)

Код: BEAUX 2022

1. String Quartet No.3, Op.73 Part:I. Allegretto 0:06:40
2. String Quartet No.3, Op.73 Part:II. Moderato con moto 0:04:56
3. String Quartet No.3, Op.73 Part:III. Allegro non troppo 0:03:42
4. String Quartet No.3, Op.73 Part:IV. Adagio 0:04:59
5. String Quartet No.3, Op.73 Part:V. Moderato 0:10:24
6. String Quartet No.4, Op.83 Part:I. Allegretto 0:05:09
7. String Quartet No.4, Op.83 Part:II. Andantino 0:07:55
8. String Quartet No.4, Op.83 Part:III. Allegretto 0:04:43
9. String Quartet No.4, Op.83 Part:IV. Allegretto 0:08:38
10. Prelude No.17, Op.34 0:02:14

Време на траење: 0:59:20

Внесете количина : 

 
Copyright © 2006 Mister Company