МУЛТИМЕДИЈА
КОМПЈУТЕРИ И КОМПЈУТЕРСКИ ДОДАТОЦИ
ПРИКЛУЧОЦИ И КАБЛИ
МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ И ДОДАТОЦИ
КОМПАКТ ДИСКОВИ
ДВД ВИДЕО
ИГРИ, СОФТВЕР И ДОДАТОЦИ
МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ И ДОДАТОЦИ
 
 


Најголем избор на ЦД и ДВД во Република Македонија.

МИСТЕР КОМПАНИ, ГТЦ I кат, СкопјеКОМПАКТ ДИСКОВИ - Џез музика

You Taught My Heart To Sing

Цена:
300 ден. (за купување од Македонија)
15 $US (за купување надвор од Македонија)

Изведувач: МЕККОЈ ТИНЕР
Код: HDJ 4014

1. Senor Carlos Composer: Tyner, 0:09:13
2. Lover Man Composer: Davis, 0:08:59
3. You Taught My Heart to Sing Composer: M. Tyner, 0:06:20
4. Port Au Blues Composer: Tyner, 0:07:45
5. Island Birdie Composer: Tyner, 0:13:02
6. What's New? Composer: Bob Haggart, 0:05:26

Време на траење: 50:45

Внесете количина : 

 
Copyright © 2006 Mister Company