МУЛТИМЕДИЈА
КОМПЈУТЕРИ И КОМПЈУТЕРСКИ ДОДАТОЦИ
ПРИКЛУЧОЦИ И КАБЛИ
МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ И ДОДАТОЦИ
КОМПАКТ ДИСКОВИ
ДВД ВИДЕО
ИГРИ, СОФТВЕР И ДОДАТОЦИ
МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ И ДОДАТОЦИ
 
 


Најголем избор на ЦД и ДВД во Република Македонија.

МИСТЕР КОМПАНИ, ГТЦ I кат, СкопјеКОМПАКТ ДИСКОВИ - Џез музика

Blues For Duane

Цена:
300 ден. (за купување од Македонија)
15 $US (за купување надвор од Македонија)

Изведувач: ФРЕДИ ХЈУБАРД
Код: HDJ 4021

1. Bolivia
Composer: Walton, 0:12:20
2. God Bless the Child
Composer: Billie Holiday, 0:11:33
3. All Blues
Composer: Davis, 0:15:23
4. Dear John
Composer: Hubbard,
5. Blues for Duana
Composer: Hubbard, 0:17:15

Време на траење: 72:43

Внесете количина : 

 
Copyright © 2006 Mister Company