МУЛТИМЕДИЈА
КОМПЈУТЕРИ И КОМПЈУТЕРСКИ ДОДАТОЦИ
ПРИКЛУЧОЦИ И КАБЛИ
МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ И ДОДАТОЦИ
КОМПАКТ ДИСКОВИ
ДВД ВИДЕО
ИГРИ, СОФТВЕР И ДОДАТОЦИ
МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ И ДОДАТОЦИ
 
 


Најголем избор на ЦД и ДВД во Република Македонија.

МИСТЕР КОМПАНИ, ГТЦ I кат, СкопјеКОМПАКТ ДИСКОВИ - Џез музика

Koto Song

Цена:
300 ден. (за купување од Македонија)
15 $US (за купување надвор од Македонија)

Изведувач: ДЕЈВ БРУБЕК
Код: HDJ 4023

1. Tritonis
Composer: Brubeck, 0:08:39
2. Koto Song
Composer: Brubeck, 0:10:39
3. Improvisation
Composer: Brubeck, 0:05:36
4. Big Bad Basie
Composer: Brubeck, 0:06:21
5. Black And Blue
Composer: Andy Razaf, 0:07:54
6. Take Five
Composer: Paul Desmond, 0:08:30
7. Benjamin Christopher Davis Brubeck
Composer: Brubeck, 0:07:24
8. Blue Rondo a la Turk
Composer: Brubeck, 0:06:01

Време на траење: 61:04

Внесете количина : 

 
Copyright © 2006 Mister Company