МУЛТИМЕДИЈА
КОМПЈУТЕРИ И КОМПЈУТЕРСКИ ДОДАТОЦИ
ПРИКЛУЧОЦИ И КАБЛИ
МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ И ДОДАТОЦИ
КОМПАКТ ДИСКОВИ
ДВД ВИДЕО
ИГРИ, СОФТВЕР И ДОДАТОЦИ
МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ И ДОДАТОЦИ
 
 


Најголем избор на ЦД и ДВД во Република Македонија.

МИСТЕР КОМПАНИ, ГТЦ I кат, СкопјеКОМПАКТ ДИСКОВИ - Џез музика

I Got Rhythm

Цена:
300 ден. (за купување од Македонија)
15 $US (за купување надвор од Македонија)

Изведувач: РАЗЛИЧНИ ИЗВЕДУВАЧИ
Код: HDJ 4027

1. I Got Rhythm Artist: Emilio Caceres Trio, 0:02:29
2. I Got Rhythm Artist: Louis Armstrong, 0:03:05
3. I Got Rhythm Artist: Benny Goodman, 0:05:06
4. I Got Rhythm Artist: Oscar Peterson Trio, 0:03:00
5. I Got Rhythm Artist: Ella Fitzgerald, 0:03:31
6. I Got Rhythm Artist: Count Basie, 0:05:30
7. I Got Rhythm Artist: Charlie Parker, 0:12:58
8. I Got Rhythm Artist: Glenn Miller, 0:03:04
9. I Got Rhythm Artist: Charlie Christian, 0:03:08
10. I Got Rhythm Artist: Erroll Garner, 0:04:00
11. I Got Rhythm Artist: Fats Waller, 0:03:10
12. I Got Rhythm Artist: George Gershwin, 0:01:02
13. I Got Rhythm Artist: Francois-Joel Thiollier, 0:01:05
14. Variations On I Got Rythm Artist: James Filby, 0:10:09

Време на траење: 64:17

Внесете количина : 

 
Copyright © 2006 Mister Company