МУЛТИМЕДИЈА
КОМПЈУТЕРИ И КОМПЈУТЕРСКИ ДОДАТОЦИ
ПРИКЛУЧОЦИ И КАБЛИ
МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ И ДОДАТОЦИ
КОМПАКТ ДИСКОВИ
ДВД ВИДЕО
ИГРИ, СОФТВЕР И ДОДАТОЦИ
МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ И ДОДАТОЦИ
 
 


Најголем избор на ЦД и ДВД во Република Македонија.

МИСТЕР КОМПАНИ, ГТЦ I кат, СкопјеКОМПАКТ ДИСКОВИ - Странска поп и рок музика

Најголеми хитови

Цена:
1500 ден. (за купување од Македонија)
25 $US (за купување надвор од Македонија)

Код: CD 163807

Disc 1: CD
1. Is There Something I Should Know?
2. The Reflex
3. A View To A Kill
4. Ordinary World
5. Save A Prayer
6. Rio
7. Hungry Like The Wolf
8. Girls On Film
9. Planet Earth
10. Union of the Snake List
11. New Moon on Monday
12. Wild Boys
13. Notorious
14. I Don't Want Your Love
15. All She Wants Is
16. Electric Barbarella
17. Serious
18. Skin Trade
19. Come Undone

Disc 2: DVD
1. Planet Earth
2. Girls On Film [short censored version]
3. The Chauffeur
4. Hungry Like The Wolf
5. Save a Prayer
6. Rio
7. Is There Something I Should know?
8. Union Of The Snake
9. New Moon on Monday [edit version 1]
10. The Reflex
11. Wild Boys [7" Final edit]
12. A View To A Kill
13. Notorious
14. Skin Trade
15. I Don't Want Your Love
16. All She Wants Is
17. Serious
18. Burning The Ground
19. Ordinary World
20. Come Undone [censored version]
21. Electric Barbarella

Внесете количина : 

 
Copyright © 2006 Mister Company