МУЛТИМЕДИЈА
КОМПЈУТЕРИ И КОМПЈУТЕРСКИ ДОДАТОЦИ
ПРИКЛУЧОЦИ И КАБЛИ
МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ И ДОДАТОЦИ
КОМПАКТ ДИСКОВИ
ДВД ВИДЕО
ИГРИ, СОФТВЕР И ДОДАТОЦИ
МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ И ДОДАТОЦИ
 
 


Најголем избор на ЦД и ДВД во Република Македонија.

МИСТЕР КОМПАНИ, ГТЦ I кат, СкопјеДВД - Странска музика

Концерт во Мајами

Цена:
1200 ден. (за купување од Македонија)
25 $US (за купување надвор од Македонија)

Изведувач: ШАНАЈА ТВЕЈН
Код: DVD225992

Шанаја на концерт во живо во Мајами заедно со
Бекстрит Бојс и Елтон Џон.

Песни кои се вклучени се
'Man! I Feel Like A Woman',
'You're Still The One',
'That Don't Impress Me Much',
'Something About The Way You Look Tonight' и
'From This Moment On'.
--------------------------------------------------------------
Изведувачи: Шанаја Твејн, Бекстрит Бојс и Елтон Џон.
Format: PAL
Јазик: англиски
Регион: 2
Број на дискови: 1
Издавач: Universal Pictures Video
Дата на издавање: 21 Јануари 2002
Време на траење: 84 минути

ДВД дискот содржи:
Јазик: англиски
Аудио: Dolby Digital 2.0
Галерија.
--------------------------------------------------------------
Дистрибуција: Мистер Компани, Македонија
Испорака во: Цел свет

Внесете количина : 

 
Copyright © 2006 Mister Company