МУЛТИМЕДИЈА
КОМПЈУТЕРИ И КОМПЈУТЕРСКИ ДОДАТОЦИ
ПРИКЛУЧОЦИ И КАБЛИ
МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ И ДОДАТОЦИ
КОМПАКТ ДИСКОВИ
ДВД ВИДЕО
ИГРИ, СОФТВЕР И ДОДАТОЦИ
МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ И ДОДАТОЦИ
 
 


Најголем избор на ЦД и ДВД во Република Македонија.

МИСТЕР КОМПАНИ, ГТЦ I кат, СкопјеДВД - Акција филмови

Стандер - Добар полицаец, совршен крадец

Цена:
1200 ден. (за купување од Македонија)
29 $US (за купување надвор од Македонија)

Код: MCDVD0116

Стандер е вистинита и мачна приказна за младиот, јужноамерикански полицаец Андре Стандер, кој по должност бил приморан да убие побунети црнци.
Под дејство на оваа брутална случка во неговиот живот доаѓа до пресврт и тој врши голема кражба на банка. Стандер станува растргнат помеѓу чувствата на вина поради направените недела и револт кон системот
кој го смета за човек со двоен морал.
Од луѓето е поддржан како локален херој, а за полицијата станува најбараниот криминалец
во земјата...
------------------------------------------------------------
УЛОГИ: Томас Џејн, Арносд Восло, Ембет Дејвиц,
Декстер Флечер

СЦЕНАРИО: Бима Стаг
РЕЖИЈА: Бронвен Хугес
------------------------------------------------------------
СОДРЖИНА НА ДВД ДИСКОТ:
филм, трејлер, избор на сцени, посебни додатоци
АУДИО: 5.1
ВИДЕО: пал
ФОРМАТ: 4:3
РЕГИОН: 2
ВРЕМЕ НА ТРАЕЊЕ: 116 мин.
ТИТЛОВИ: македонски, српски
ЈАЗИК: англиски
------------------------------------------------------------
ЕКСКЛУЗИВЕН ДИСТРИБУТЕР:
Мистер Компани, Македонија

ИСПОРАКА ВО: Република Македонија

Внесете количина : 

 
Copyright © 2006 Mister Company