МУЛТИМЕДИЈА
КОМПЈУТЕРИ И КОМПЈУТЕРСКИ ДОДАТОЦИ
ПРИКЛУЧОЦИ И КАБЛИ
МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ И ДОДАТОЦИ
КОМПАКТ ДИСКОВИ
ДВД ВИДЕО
ИГРИ, СОФТВЕР И ДОДАТОЦИ
МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ И ДОДАТОЦИ
 
 


Најголем избор на ЦД и ДВД во Република Македонија.

МИСТЕР КОМПАНИ, ГТЦ I кат, СкопјеДВД - Комедија филмови

Чекајќи на живот

Цена:
1200 ден. (за купување од Македонија)
25 $US (за купување надвор од Македонија)

Код: MCDVD0118

Буцко Касиди е фармер, кој после убиството,
реинкарнира за да му помогне на својот
син Џуниор, да се избори со силеџиите
кои го сакаат нивниот имот.
На земјата, Буцко, открива дека неговиот син
се разведува, и е приморан да ја продаде куќата
и имотот за да ги подмири трошоците за алиментација. Бидејќи Џуниор е единствен кој го гледа својот татко,
тоа ќе доведе до низа смешни ситуации,
и ќе го наведе одговорно да се соочи
со своите проблеми...
------------------------------------------------------------
УЛОГИ: Ли Мејџорс, Бери Корбин,
Реџиналд Вељонсон, Маргарет Авери

СЦЕНАРИО: Ник Феликс, Лери Н. Стуфер
РЕЖИЈА: Џоеј Траволта
------------------------------------------------------------
СОДРЖИНА НА ДВД ДИСКОТ:
филм, трејлер, избор на сцени, посебни додатоци
АУДИО: 5.1
ВИДЕО: пал
ФОРМАТ: 4:3
РЕГИОН: 2
ВРЕМЕ НА ТРАЕЊЕ: 95 мин.
ТИТЛОВИ: македонски, српски
ЈАЗИК: англиски
------------------------------------------------------------
ЕКСКЛУЗИВЕН ДИСТРИБУТЕР:
Мистер Компани, Македонија

ИСПОРАКА ВО: Република Македонија

Внесете количина : 

 
Copyright © 2006 Mister Company