МУЛТИМЕДИЈА
КОМПЈУТЕРИ И КОМПЈУТЕРСКИ ДОДАТОЦИ
ПРИКЛУЧОЦИ И КАБЛИ
МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ И ДОДАТОЦИ
КОМПАКТ ДИСКОВИ
ДВД ВИДЕО
ИГРИ, СОФТВЕР И ДОДАТОЦИ
МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ И ДОДАТОЦИ
 
 


Најголем избор на ЦД и ДВД во Република Македонија.

МИСТЕР КОМПАНИ, ГТЦ I кат, СкопјеДВД - Хорор филмови

Чувар на душата

Цена:
800 ден. (за купување од Македонија)
19 $US (за купување надвор од Македонија)

Код: MCDVD058

Вознемирените души на злото се побунуваат
откако двајца мали крадци ја крадат
дрвената реликвија.
Незнаејќи, со тоа го ослободуваат демонскиот
водич на паганите кој сака да дојде до нивните
изгубени души. Со помош на мистериозниот црн ангел, започнуваат борба за спас на реликвијата
и опстанок на човештвото.
------------------------------------------------------------
УЛОГИ: Роднеј Ровланд, Кевин Петрик Волс,
Роберт Дејви, Мајкл Ајронсајд, Бред Дуриф,
Карен Блек, Али Ландри...

СЦЕНАРИО И РЕЖИЈА: Дарин Фериола
------------------------------------------------------------
СОДРЖИНА НА ДВД ДИСКОТ:
филм, трејлер, избор на сцени, посебни додатоци
АУДИО: 5.1
ВИДЕО: пал
ФОРМАТ: 16:9
РЕГИОН: 2
ВРЕМЕ НА ТРАЕЊЕ: 106 мин.
ТИТЛОВИ: македонски, српски, хрватски, словенечки
ЈАЗИК: англиски
------------------------------------------------------------
ЕКСКЛУЗИВЕН ДИСТРИБУТЕР:
Мистер Компани, Македонија

ИСПОРАКА ВО: Република Македонија

Внесете количина : 

 
Copyright © 2006 Mister Company