МУЛТИМЕДИЈА
КОМПЈУТЕРИ И КОМПЈУТЕРСКИ ДОДАТОЦИ
ПРИКЛУЧОЦИ И КАБЛИ
МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ И ДОДАТОЦИ
КОМПАКТ ДИСКОВИ
ДВД ВИДЕО
ИГРИ, СОФТВЕР И ДОДАТОЦИ
МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ И ДОДАТОЦИ
 
 


Најголем избор на ЦД и ДВД во Република Македонија.

МИСТЕР КОМПАНИ, ГТЦ I кат, СкопјеДВД - Комедија филмови

Жика се жени

Цена:
800 ден. (за купување од Македонија)
19 $US (за купување надвор од Македонија)

Код: MCDVD0138

Во последниот дел на познатата сага за
доживувањата на двјцата пријатели,
Милан одлучува да му помогне на својот
пријател - Жика, и да внесе промени во
неговиот живот.
Сака да го ожени!
За да дојдат до погодна кандидатка даваат оглас
во сите домашни и странски, најчитани списанија.
Од Словенија па се до Бразил, пристигнуваат понуди
на ВХС касети. За да не згреши Жика при изборот, пријателот Милан се нуди да помогне со своето
знаење и умеење.
И лекторирањето на брачните понуди може да почне.
------------------------------------------------------------
УЛОГИ: Драгомир Бојаниќ - Гидра, Марко Тодоровќ,
Јелена Жигон, Радмила Савичевиќ, Оливера Марковиќ, Весна Чипчиќ, Снежана Савиќ...

СЦЕНАРИО: Зоран и Драган Чалиќ
РЕЖИЈА: Зоран Чалиќ
------------------------------------------------------------
СОДРЖИНА НА ДВД ДИСКОТ:
филм, трејлер, избор на сцени, посебни додатоци
АУДИО: 2.0
ВИДЕО: пал
ФОРМАТ: 4:3
РЕГИОН: Сите
ВРЕМЕ НА ТРАЕЊЕ: 92 мин.
ТИТЛОВИ: македонски
ЈАЗИК: српски
------------------------------------------------------------
ЕКСКЛУЗИВЕН ДИСТРИБУТЕР:
Мистер Компани, Македонија

ИСПОРАКА ВО: Република Македонија

Внесете количина : 

 
Copyright © 2006 Mister Company