МУЛТИМЕДИЈА
КОМПЈУТЕРИ И КОМПЈУТЕРСКИ ДОДАТОЦИ
ПРИКЛУЧОЦИ И КАБЛИ
МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ И ДОДАТОЦИ
КОМПАКТ ДИСКОВИ
ДВД ВИДЕО
ИГРИ, СОФТВЕР И ДОДАТОЦИ
МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ И ДОДАТОЦИ
 
 


Најголем избор на ЦД и ДВД во Република Македонија.

МИСТЕР КОМПАНИ, ГТЦ I кат, СкопјеДВД - Акција филмови

Допир

Цена:
800 ден. (за купување од Македонија)
19 $US (за купување надвор од Македонија)

Код: MCDVD093

Во времето на бројни опасности, калуѓерите на
Дан Хуанг ја сокриле Шарира, реликвија во која е содржано нешто свето.
За да го заштитат ова најголемо богатство,
го сместиле таму каде што обично човечкото битие
не е во состојба никогаш да стигне.
Сепак, Шарира е откриена.
Со намера да ја повратат оваа непроценлива
вредност кога ќе дојде време за тоа,
многу години генерациите тренирале
вештини потребни за уметноста на конечниот скок.
Сега, Јин и нејзиниот брат Тонг се последни
наследници на оваа долга лоза акробати.
Патувајќи со циркусот, ја импресионирале
публиката низ целиот свет со своите преубави гимнастички изведби.
Еден ден Ерик, човекот од минатото на Јин,
се појавува со медалјон кој го представуваа
срцето на Дан Хуанг, клуч на заклучените тајни,
трага за откривање на легендата Шарира...
Заедно тргнуваат на ризичен пат да откријат што нејзините предци сокриле.
Потрагата и ловот ги носат од улицата
Кинг Дао до преубавите пустини на
Дан Хуанг кои оставаат без здив.
------------------------------------------------------------
УЛОГИ: Мајкал Јео, Бен Чаплин, Ричард Роксбург

СЦЕНАРИО: Џулиен Карбон
РЕЖИЈА: Питер Пау
------------------------------------------------------------
СОДРЖИНА НА ДВД ДИСКОТ:
филм, трејлер, избор на сцени, посебни додатоци
АУДИО: 5.1
ВИДЕО: пал
ФОРМАТ: 4:3
РЕГИОН: 2
ВРЕМЕ НА ТРАЕЊЕ: 103 мин.
ТИТЛОВИ: македонски, српски
ЈАЗИК: англиски
------------------------------------------------------------
ЕКСКЛУЗИВЕН ДИСТРИБУТЕР:
Мистер Компани, Македонија

ИСПОРАКА ВО: Република Македонија

Внесете количина : 

 
Copyright © 2006 Mister Company