МУЛТИМЕДИЈА
КОМПЈУТЕРИ И КОМПЈУТЕРСКИ ДОДАТОЦИ
ПРИКЛУЧОЦИ И КАБЛИ
МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ И ДОДАТОЦИ
КОМПАКТ ДИСКОВИ
ДВД ВИДЕО
ИГРИ, СОФТВЕР И ДОДАТОЦИ
МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ И ДОДАТОЦИ
 
 


Најголем избор на ЦД и ДВД во Република Македонија.

МИСТЕР КОМПАНИ, ГТЦ I кат, СкопјеДВД - Акција филмови

Тројански борец

Цена:
800 ден. (за купување од Македонија)
19 $US (за купување надвор од Македонија)

Код: MCDVD089

"Тројански борец" е акциона комедија
која ги раскажува успесите на нашиот
херој Ајакс и неговиот роднина Тео.
Тео е ситен криминалец, шегаџија
со досие на бегалец.
Ајакс, бивш специјалец, храбар,
одлучен, а неговата сила, брзина
и техничка умешност прават
воена сила од еден човек.
Како трговски патник за останатите
Тео знае премногу, а кога федералците
ќе тргнат по мафијашкиот бос Перонија,
неговата глава е уценета.
Тоа што следи се три дена борби,
каде Ајакс мора да го заштити Тео,
како и да ги спречи плановите на Пероније
за најголемиот грабеж во историјата.
------------------------------------------------------------
УЛОГИ: Стан Лонџиндис, Артур Енџел, Џон Брумптон, Хенри Мас, Марк Џако Џексон...

СЦЕНАРИО: Хедлеј Гритер
РЕЖИЈА: Салик Силверстејн
------------------------------------------------------------
СОДРЖИНА НА ДВД ДИСКОТ:
филм, трејлер, избор на сцени, посебни додатоци
АУДИО: 5.1
ВИДЕО: пал
ФОРМАТ: 16:9
РЕГИОН: 2
ВРЕМЕ НА ТРАЕЊЕ: 97 мин.
ТИТЛОВИ: македонски, српски
ЈАЗИК: англиски
------------------------------------------------------------
ЕКСКЛУЗИВЕН ДИСТРИБУТЕР:
Мистер Компани, Македонија

ИСПОРАКА ВО: Република Македонија

Внесете количина : 

 
Copyright © 2006 Mister Company