МУЛТИМЕДИЈА
КОМПЈУТЕРИ И КОМПЈУТЕРСКИ ДОДАТОЦИ
ПРИКЛУЧОЦИ И КАБЛИ
МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ И ДОДАТОЦИ
КОМПАКТ ДИСКОВИ
ДВД ВИДЕО
ИГРИ, СОФТВЕР И ДОДАТОЦИ
МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ И ДОДАТОЦИ
 
 


Најголем избор на ЦД и ДВД во Република Македонија.

МИСТЕР КОМПАНИ, ГТЦ I кат, СкопјеДВД - Комедија филмови

Црниот Грујо - 2 дел

Цена:
800 ден. (за купување од Македонија)
19 $US (за купување надвор од Македонија)

Код: MCDVD0129

Состојбата на пазарот и понатака е тешка,
а на газда Грујо работата му е сериозно
загрозена.
За да продолжи и понатаму да држи чекор
со времето, газда Грујо доаѓа на идеја
да го прошири својот бизнис.
Ќе извезува секси долна облека.
Но, неговата среќа поради добро
осмислената бизнис стратегија,
и понатаму се заканува да ја помати
неговиот роден тетин.
Газда Грујо заедно со своите верни слуги
и бизнис партнери уште еднаш ќе пробаат
да ги избегнат бизнис предлозите на Црниот Ѓорѓе.
------------------------------------------------------------
УЛОГИ: Ненад Јездиќ, Борис Миливојевиќ,
Маринко Маџгаљ, Никола Којо...

РЕЖИЈА: Милорад Милинковиќ - Дебели
------------------------------------------------------------
СОДРЖИНА НА ДВД ДИСКОТ:
13 серии, трејлер, избор на сцени, посебни додатоци
АУДИО: 2.0
ВИДЕО: пал
ФОРМАТ: 4:3
РЕГИОН: 2
ВРЕМЕ НА ТРАЕЊЕ: 355 мин.
ТИТЛОВИ: македонски
ЈАЗИК: српски
------------------------------------------------------------
ЕКСКЛУЗИВЕН ДИСТРИБУТЕР:
Мистер Компани, Македонија

ИСПОРАКА ВО: Република Македонија

Внесете количина : 

 
Copyright © 2006 Mister Company