МУЛТИМЕДИЈА
КОМПЈУТЕРИ И КОМПЈУТЕРСКИ ДОДАТОЦИ
ПРИКЛУЧОЦИ И КАБЛИ
МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ И ДОДАТОЦИ
КОМПАКТ ДИСКОВИ
ДВД ВИДЕО
ИГРИ, СОФТВЕР И ДОДАТОЦИ
МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ И ДОДАТОЦИ
 
 


Најголем избор на ЦД и ДВД во Република Македонија.

МИСТЕР КОМПАНИ, ГТЦ I кат, СкопјеДВД - Детски филмови

Авантурите на Пинокио

Цена:
800 ден. (за купување од Македонија)
19 $US (за купување надвор од Македонија)

Код: MCDVD059

Духовит, симпатичен и луцкаст: тоа е добро познатиот Пинокио! Една од најпознатите и најомилени бајки на сите времиња, сега е пренесена на платно со помоШ на работилницата на Џим Хенсон како динамична играна верзија. Пинокио е приказна за човекот кој има желба да има син и за дуШата која сака да се роди. Дрвеното момче, во суровиот свет, чии правила не ги разбира, сака да стане право момче од крв и месо.
------------------------------------------------------------
УЛОГИ: Мартин Ландо, Џонатан Тејлор Томас,
Роб Шнајдер, Удо Киер, Џеневиев Бујолд,
Биби Неуиртх...

СЦЕНАРИО: Шери Милс, Стив Барон и Бери Берман,
РЕЖИЈА: Стив Барон
------------------------------------------------------------
СОДРЖИНА НА ДВД ДИСКОТ:
филм, трејлер, избор на сцени, посебни додатоци
АУДИО: 5.1
ВИДЕО: пал
ФОРМАТ: 16:9
РЕГИОН: 2
ВРЕМЕ НА ТРАЕЊЕ: 94 мин.
ТИТЛОВИ: македонски, српски, хрватски, словенечки
ЈАЗИК: англиски
------------------------------------------------------------
ЕКСКЛУЗИВЕН ДИСТРИБУТЕР:
Мистер Компани, Македонија

ИСПОРАКА ВО: Република Македонија

Внесете количина : 

 
Copyright © 2006 Mister Company