МУЛТИМЕДИЈА
КОМПЈУТЕРИ И КОМПЈУТЕРСКИ ДОДАТОЦИ
ПРИКЛУЧОЦИ И КАБЛИ
МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ И ДОДАТОЦИ
КОМПАКТ ДИСКОВИ
ДВД ВИДЕО
ИГРИ, СОФТВЕР И ДОДАТОЦИ
МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ И ДОДАТОЦИ
 
 


Најголем избор на ЦД и ДВД во Република Македонија.

МИСТЕР КОМПАНИ, ГТЦ I кат, СкопјеДВД - Трилер филмови

Помеѓу

Цена:
1200 ден. (за купување од Македонија)
29 $US (за купување надвор од Македонија)

Код: MCDVD0165

Надин е преубава и успшен правник од Чикаго пред
која е голема кариера.
Еднаш во нејзината канцеларија се појавува полицискиот инспектор и и соопштува дека нејзината сестра исчезнала во Мексико.
Неверувајќи во тоа што го слуша, Надин се јавува на телефон и го слуша гласот на својата сестра која је
моли за помош.
Истиот момент одлучува да отпутува во Мексико, наспроти негодувањата на нејзиниот маж Џејмс. Пристигајќи во Тихуана, Надин се обраќа кај инспекторот Кампос, кој и говори дека кога жена ќе исчезне во Мексико за тоа постојат две причини: или е киднапирана и вероватно убиена, или не сака да биде пронајдена. Не слушајќи го советот на дет. Кампоса да се врати дома, таа ја наставува потрагата и наскоро ќе биде вовлечена во вртлогот на неочекувани и мистериозни случувања који ќе је наведат да се посомнева во сопствениот разум...


УЛОГИ: Попи Монтгомери, Адам Кауфман, Хозе Јенки, Дани Пино, Алана Стујарт, Лола Санабриа, Патрициа Рејес - Спиндола

РЕЖИЈА: Дејвид Оканас
СЦЕНАРИО: Дејвид Оканас, Роберт Нелмс

СОДРЖИНА НА ДВД ДИСКОТ:
филм, трејлер, избор на сцени, посебни додатоци
АУДИО: 5.1
ВИДЕО: пал
ФОРМАТ: 4:3
РЕГИОН: 2
ВРЕМЕ НА ТРАЕЊЕ: 83 мин.
ТИТЛОВИ: македонски, српски
ЈАЗИК: англиски

ЕКСКЛУЗИВЕН ДИСТРИБУТЕР:
Мистер Компани, Македонија

ИСПОРАКА ВО: Република МакедонијаВнесете количина : 

 
Copyright © 2006 Mister Company