МУЛТИМЕДИЈА
КОМПЈУТЕРИ И КОМПЈУТЕРСКИ ДОДАТОЦИ
ПРИКЛУЧОЦИ И КАБЛИ
МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ И ДОДАТОЦИ
КОМПАКТ ДИСКОВИ
ДВД ВИДЕО
ИГРИ, СОФТВЕР И ДОДАТОЦИ
МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ И ДОДАТОЦИ
 
 


Најголем избор на ЦД и ДВД во Република Македонија.

МИСТЕР КОМПАНИ, ГТЦ I кат, СкопјеДВД - Комедија филмови

Да умреш секси

Цена:
1200 ден. (за купување од Македонија)
29 $US (за купување надвор од Македонија)

Код: MCDVD0166

ДОБРИТЕ МОМЧИЊА, СТАНУВААТ ЛОШИ КРИМИНАЛЦИ

Филмот зборува за двајца пријатели Френк и Еди кои на сите можни начини се обидуваат да побегнат од малиот град во Тексас. Кога локалниот мафијаш Спајдер ги изнајмува со камион да ја испратат пратката цигари за Мексико, двајцата не ни сонуваат дека ги чека многу непријатно изненадување. Свесни дека во што пократок рок мораат да го вратат долгот од 250 000 $, тие ќе дојдат на идеја да ја ископаат неодамна починатата стриптиз танчерка Кристал, која е погребана со огрлица од непроценлива вредност.
И додека тие двaјца се препираат како да ја искористат ископаната Кристал и нејзината огрлица, случувањата
кои следуваат ќе кренат повисока прашина во Тексас отколку самото торнадо...

УЛОГИ: Џејсон Ли, Криспин Гловер, Пруит Тејлор Винс, Мелиса Келер, Ксандер Берклеј

РЕЖИЈА: Мајкл Филип
СЦЕНАРИО: Паул Доирон, Џон Бенџамин Мартин, Мајкл Филип

СОДРЖИНА НА ДВД ДИСКОТ:
филм, трејлер, избор на сцени, посебни додатоци
АУДИО: 5.1
ВИДЕО: пал
ФОРМАТ: 16:9
РЕГИОН: 2
ВРЕМЕ НА ТРАЕЊЕ: 83 мин.
ТИТЛОВИ: македонски, српски
ЈАЗИК: англиски

ЕКСКЛУЗИВЕН ДИСТРИБУТЕР:
Мистер Компани, Македонија

ИСПОРАКА ВО: Република МакедонијаВнесете количина : 

 
Copyright © 2006 Mister Company