МУЛТИМЕДИЈА
КОМПЈУТЕРИ И КОМПЈУТЕРСКИ ДОДАТОЦИ
ПРИКЛУЧОЦИ И КАБЛИ
МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ И ДОДАТОЦИ
КОМПАКТ ДИСКОВИ
ДВД ВИДЕО
ИГРИ, СОФТВЕР И ДОДАТОЦИ
МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ И ДОДАТОЦИ
 
 


Најголем избор на ЦД и ДВД во Република Македонија.

МИСТЕР КОМПАНИ, ГТЦ I кат, СкопјеДВД - Акција филмови

Мамут

Цена:
1200 ден. (за купување од Македонија)
29 $US (за купување надвор од Македонија)

Код: MCDVD0162

Кога метеор ќе падне на музејот Плеистоцена, ќе предизвика будење на напола смрзнатиот мамут стар 40.000 години. Бесот на разбуденото животно се заканува да го уништи целиот град и се во него. Детективите Поверс и Витхакер имаат 17 часа да го запрат животното и единствен кој во тоа може да им помогне е локалниот палеонтолог др. Франк Абернатс, кој целиот свој живот го посветил на изучавање на мамути и тој единствено ја познава нивната природа Времето изминува додека бројот на жртвите секој час се зголемува, др. Френк сваќа дека единствен начин да ја спаси својата фамилија е да го уништи своето животно дело...

УЛОГИ: Винсент Вентреска, Самер Глау, Том Скерит

РЕЖИЈА: Тим Кокс
СЦЕНАРИО: Шон Келер, Брук Дурхам

СОДРЖИНА НА ДВД ДИСКОТ:
филм, трејлер, избор на сцени, посебни додатоци
АУДИО: 2.0
ВИДЕО: пал
ФОРМАТ: 4:3
РЕГИОН: 2
ВРЕМЕ НА ТРАЕЊЕ: 86 мин.
ТИТЛОВИ: македонски, српски
ЈАЗИК: англиски

ЕКСКЛУЗИВЕН ДИСТРИБУТЕР:
Мистер Компани, Македонија

ИСПОРАКА ВО: Република МакедонијаВнесете количина : 

 
Copyright © 2006 Mister Company