МУЛТИМЕДИЈА
КОМПЈУТЕРИ И КОМПЈУТЕРСКИ ДОДАТОЦИ
ПРИКЛУЧОЦИ И КАБЛИ
МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ И ДОДАТОЦИ
КОМПАКТ ДИСКОВИ
ДВД ВИДЕО
ИГРИ, СОФТВЕР И ДОДАТОЦИ
МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ И ДОДАТОЦИ
 
 


Најголем избор на ЦД и ДВД во Република Македонија.

МИСТЕР КОМПАНИ, ГТЦ I кат, СкопјеДВД - Трилер филмови

Градот на крајот на патот

Цена:
1200 ден. (за купување од Македонија)
29 $US (за купување надвор од Македонија)

Код: MCDVD0163

Богатиот Таркингтон Грејвс и неговата преубава жена Криси отсекогаш представувале гордост на мирниот град по име Гравес Енд. За жал, се се менува кога нивниот син е киднапиран и свирепо убиен. Од тој момент, некогаш мирољубивите жители на градот, стануваат осветничка сила решена сама да ја спроведе правдата и се да се грижи за својот град. Во градот пристига ФБИ агентот Паул Рикман, неомилен кај граѓаните бидејќи не го решил случајот на киднапирање и убиство на момчето, кој сега го истражува мистериозно исчезнување на бившите осуденици кои се населени во Гравес Енд. Тоа што додатно го комлицира случајот е фактот дека по исфрлувањето од претходните комуни, осудениците били срдечно примени во Гравес Енд, за потоа да им се изгуби трагот. Единствен кој ќе му помогене, да го реши овој случај е локалниот шериф Роберт “Бул” Хупер, кој е дојден да живее во Гравес Енд за да се сокрие од своето минато.

УЛОГИ: Ерик Робертс, Даниел Робук, Валери Микита, Едвард Пероти, Скај Солеил

РЕЖИЈА: Џејмс Марлов
СЦЕНАРИО: Антони Сантучи, Брајан Пагнети, Џејмс Марлов, Рик Ескју.

СОДРЖИНА НА ДВД ДИСКОТ:
филм, трејлер, избор на сцени, посебни додатоци
АУДИО: 5.1
ВИДЕО: пал
ФОРМАТ: 16:9
РЕГИОН: 2
ВРЕМЕ НА ТРАЕЊЕ: 86 мин.
ТИТЛОВИ: македонски, српски
ЈАЗИК: англиски

ЕКСКЛУЗИВЕН ДИСТРИБУТЕР:
Мистер Компани, Македонија

ИСПОРАКА ВО: Република МакедонијаВнесете количина : 

 
Copyright © 2006 Mister Company