МУЛТИМЕДИЈА
КОМПЈУТЕРИ И КОМПЈУТЕРСКИ ДОДАТОЦИ
ПРИКЛУЧОЦИ И КАБЛИ
МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ И ДОДАТОЦИ
КОМПАКТ ДИСКОВИ
ДВД ВИДЕО
ИГРИ, СОФТВЕР И ДОДАТОЦИ
МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ И ДОДАТОЦИ
 
 


Најголем избор на ЦД и ДВД во Република Македонија.

МИСТЕР КОМПАНИ, ГТЦ I кат, СкопјеДВД - Комедија филмови

Клуб на осамени срца

Цена:
1200 ден. (за купување од Македонија)
29 $US (за купување надвор од Македонија)

Код: MCDVD0164

Приказната е за две жени во своите 40-ти, разведени
и не баш многу интересен општествен статус.
Брзајќи на венчавката на својот син Елизабет на
паркингот се впушта во расправија со Гудрин која се завршува со размена на тешки зборови.
Гудрин живее со својата ќерка Лиселот, која е
загрижена поради тоа дека нејзината мајка премногу време проведува гледајќи ТВ. Кога Гудрин ќе се пожали на стомачни проблеми Лиселот ќе и закаже преглед кај својот гинеколог, Елизабет. После неколку почетни минути на тензии, тие пронаоѓаат заеднички јазик и се договараат да излезат. Бидејќи е редовен член на диско
клубот Елизабет предлага да излезат во '' Клуб на осамените срца'', сигурна дека на Гудрин ќе и се допадне.
Иако ненавикната на таков вид на забава Гудрин ќе се изненади колку и годи промената и почнува да и се допаѓа чувството на слобода на подиумот за игра. Но за жал, среќата поради конечното откритие на убавата страна од живото се заканува да ја помати изненадното доаѓање на многу одамна изгубените '' мажи...

УЛОГИ: Хелена Бергстром, Мариа Ландквист, Клес Мансон, Јохан Рабеус, Ерика Браун

РЕЖИЈА: Колин Нутли
СЦЕНАРИО: Колин Нутли

СОДРЖИНА НА ДВД ДИСКОТ:
филм, трејлер, избор на сцени, посебни додатоци
АУДИО: 5.1
ВИДЕО: пал
ФОРМАТ: 16:9
РЕГИОН: 2
ВРЕМЕ НА ТРАЕЊЕ: 100 мин.
ТИТЛОВИ: македонски, српски
ЈАЗИК: англиски

ЕКСКЛУЗИВЕН ДИСТРИБУТЕР:
Мистер Компани, Македонија

ИСПОРАКА ВО: Република МакедонијаВнесете количина : 

 
Copyright © 2006 Mister Company