МУЛТИМЕДИЈА
КОМПЈУТЕРИ И КОМПЈУТЕРСКИ ДОДАТОЦИ
ПРИКЛУЧОЦИ И КАБЛИ
МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ И ДОДАТОЦИ
КОМПАКТ ДИСКОВИ
ДВД ВИДЕО
ИГРИ, СОФТВЕР И ДОДАТОЦИ
МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ И ДОДАТОЦИ
 
 


Најголем избор на ЦД и ДВД во Република Македонија.

МИСТЕР КОМПАНИ, ГТЦ I кат, СкопјеДВД - Трилер филмови

Измама

Цена:
1200 ден. (за купување од Македонија)
29 $US (за купување надвор од Македонија)

Код: MCDVD0156

После неколку години одсуство, Дејв се враќа дома и дознава дека се се променило. Неговиот најдобар другар Брајан и неговата бивша девојка Емили сега се венчани, но судејќи по гласините не среќно бидејќи Брајан е алкохоличар и силеџија. Решава да остане, старите чувства се распламтуваат и Дејв и Емили започнуваат страсна врска. Една ноќ, примајќи паничен повик од Емили, Дејв оди кај неа и започнуваат кавга со Брајан, која трагично завршува. Уште под стрес поради смртта на Брајан, Дејв долаѓа дома и наоѓа коверт со слики од кои открива дека тој не е единствениот со кого Емили го изневерувала Брајан...

УЛОГИ: Емануела Чуирки, Мат Лонг, Лук Мабли, Џое Пантолиано...

РЕЖИЈА: Метју Кол Веис
СЦЕНАРИО: Скот Малчус, Метју Кол Веис

СОДРЖИНА НА ДВД ДИСКОТ:
филм, трејлер, избор на сцени, посебни додатоци
АУДИО: 2.0
ВИДЕО: пал
ФОРМАТ: 16:9
РЕГИОН: 2
ВРЕМЕ НА ТРАЕЊЕ: 88 мин.
ТИТЛОВИ: македонски, српски
ЈАЗИК: англиски

ЕКСКЛУЗИВЕН ДИСТРИБУТЕР:
Мистер Компани, Македонија

ИСПОРАКА ВО: Република Македонија

Внесете количина : 

 
Copyright © 2006 Mister Company