МУЛТИМЕДИЈА
КОМПЈУТЕРИ И КОМПЈУТЕРСКИ ДОДАТОЦИ
ПРИКЛУЧОЦИ И КАБЛИ
МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ И ДОДАТОЦИ
КОМПАКТ ДИСКОВИ
ДВД ВИДЕО
ИГРИ, СОФТВЕР И ДОДАТОЦИ
МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ И ДОДАТОЦИ
 
 


Најголем избор на ЦД и ДВД во Република Македонија.

МИСТЕР КОМПАНИ, ГТЦ I кат, СкопјеДВД - Хорор филмови

Дивина

Цена:
1200 ден. (за купување од Македонија)
29 $US (за купување надвор од Македонија)

Код: MCDVD0157

Група насилни малолетници и сериозни престапници, е префрлена на остров и во рок од една недела треба да научи да го контролира својот бес и да функционира како тим. Она што тие не го знаат е дека на пустиот, остров живее Гонич, обучен за лов и живот во дивина, со својот чопор од крволочни кучиња. Судено им е да станат негов плен. Она што почнува како обичен тренинг и обука, набрзо прерснува во борба за живот и единствен начин престапниците да победат во крвавата борба е да се здружат и да го возвратат ударот.

УЛОГИ: Шон Пертви, Алекс Реид, Тори Кебел, Стефен Врајт, Лук Неил, Бен Мекеј, Ленора Кричлов, Карли Грин.

РЕЖИЈА: Мајкал Џ. Басет.


СОДРЖИНА НА ДВД ДИСКОТ:
филм, трејлер, избор на сцени, посебни додатоци
АУДИО: 5.1
ВИДЕО: пал
ФОРМАТ: 16:9
РЕГИОН: 2
ВРЕМЕ НА ТРАЕЊЕ: 90 мин.
ТИТЛОВИ: македонски, српски
ЈАЗИК: англиски

ЕКСКЛУЗИВЕН ДИСТРИБУТЕР:
Мистер Компани, Македонија

ИСПОРАКА ВО: Република Македонија

Внесете количина : 

 
Copyright © 2006 Mister Company