МУЛТИМЕДИЈА
КОМПЈУТЕРИ И КОМПЈУТЕРСКИ ДОДАТОЦИ
ПРИКЛУЧОЦИ И КАБЛИ
МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ И ДОДАТОЦИ
КОМПАКТ ДИСКОВИ
ДВД ВИДЕО
ИГРИ, СОФТВЕР И ДОДАТОЦИ
МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ И ДОДАТОЦИ
 
 


Најголем избор на ЦД и ДВД во Република Македонија.

МИСТЕР КОМПАНИ, ГТЦ I кат, СкопјеДВД - Трилер филмови

Смтроносен повик

Цена:
1200 ден. (за купување од Македонија)
29 $US (за купување надвор од Македонија)

Код: MCDVD0158

Расеана поради прекинот на врската, по грешка се јавува кај непозната жена. Никол не може да замисли дека направила грешка за која може да плати со својот живот. Откако ја прекинала врската на Никол и се јавил дечко со име Џо, и рекол дека до нејзиниот телефонски број дошол преку идентификаторот Тоа што Никол не го знае е дека Џо штотуку ја убил жената чиј глас го чула на телефонската секретарка. Неговото внимание сега е насочено кон Никол. И додека повиците продолжуваат барајќи нови жртви, Џо тргнува во потрага по Никол...

УЛОГИ: Моника Кина, Иван Мартин, Кевин Чапман, Тамала Џонс

РЕЖИЈА: Маркус Стерн
СЦЕНАРИО: Мајкл Расмусен, Шоун Расмусен, Глен Купер

СОДРЖИНА НА ДВД ДИСКОТ:
филм, трејлер, избор на сцени, посебни додатоци
АУДИО: 5.1
ВИДЕО: пал
ФОРМАТ: 16:9
РЕГИОН: 2
ВРЕМЕ НА ТРАЕЊЕ: 90 мин.
ТИТЛОВИ: македонски, српски
ЈАЗИК: англиски

ЕКСКЛУЗИВЕН ДИСТРИБУТЕР:
Мистер Компани, Македонија

ИСПОРАКА ВО: Република МакедонијаВнесете количина : 

 
Copyright © 2006 Mister Company