МУЛТИМЕДИЈА
КОМПЈУТЕРИ И КОМПЈУТЕРСКИ ДОДАТОЦИ
ПРИКЛУЧОЦИ И КАБЛИ
МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ И ДОДАТОЦИ
КОМПАКТ ДИСКОВИ
ДВД ВИДЕО
ИГРИ, СОФТВЕР И ДОДАТОЦИ
МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ И ДОДАТОЦИ
 
 


Најголем избор на ЦД и ДВД во Република Македонија.

МИСТЕР КОМПАНИ, ГТЦ I кат, СкопјеДВД - Авантуристички филмови

Дуел

Цена:
1200 ден. (за купување од Македонија)
29 $US (за купување надвор од Македонија)

Код: MCDVD0161

Во животот на одлучната детективка Намсон постои само нејзината работа... Патролирајќи по пазарот Намсон и нејзиниот партнер Ан се вмешани во улична караница за златни новчаници за кои се утврдило дека се фалсификувани. За време на борбата, вниманието на Намсон и го одзема маскираниот војник. Заинтересирана за него, Намсон оди во потера и борејќи се успева да му скине дел од маската. И тогаш... таа се среќава со најтажните очи кои никогаш не ги видела. Разбирајќи дека “човекот со тажни очи” има решение на мистеријата, преправена како во момче, таа одлучува да му постави заседа во близина на резиденцијата на Министрите, каде и мистериозно исчезнал . Како што очекуваа ''човекот со тажни очи'' се појавува и тие го започнуваат својот танц со мечевите... Бидејќи откриваат дека во позадина на целата афера стои Министерот за одбрана со своите соработници, тимот детективи се спрема да изврши напад и денот на конечниот дуел помеѓу Намсон и ''човекот со тажни очи'' доаѓа. Во борбата, испишана со оштрилата на нивните мечеви, тие ќе се соочат са најјакиот противник...сопствените чувства.

УЛОГИ: Ха Џиван, Ганг Донгван, Ен Сунгки

РЕЖИЈА: Ли Мјунг-Си
СЦЕНАРИО: Ли Мјунг-Си. Ли Хаекјанг


СОДРЖИНА НА ДВД ДИСКОТ:
филм, трејлер, избор на сцени, посебни додатоци
АУДИО: 5.1
ВИДЕО: пал
ФОРМАТ: 16:9
РЕГИОН: 2
ВРЕМЕ НА ТРАЕЊЕ: 111 мин.
ТИТЛОВИ: македонски, српски
ЈАЗИК: англиски

ЕКСКЛУЗИВЕН ДИСТРИБУТЕР:
Мистер Компани, Македонија

ИСПОРАКА ВО: Република МакедонијаВнесете количина : 

 
Copyright © 2006 Mister Company