МУЛТИМЕДИЈА
КОМПЈУТЕРИ И КОМПЈУТЕРСКИ ДОДАТОЦИ
ПРИКЛУЧОЦИ И КАБЛИ
МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ И ДОДАТОЦИ
КОМПАКТ ДИСКОВИ
ДВД ВИДЕО
ИГРИ, СОФТВЕР И ДОДАТОЦИ
МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ И ДОДАТОЦИ
 
 


Најголем избор на ЦД и ДВД во Република Македонија.

МИСТЕР КОМПАНИ, ГТЦ I кат, СкопјеКОМПАКТ ДИСКОВИ - Српска поп и фолк музика

Једина си вредела

Цена:
300 ден. (за купување од Македонија)
9 $US (за купување надвор од Македонија)

Изведувач: САША КОВАЧЕВИЌ
Код: CD 000529

1. Корак до дна
2. Када ниси ту
3. Једина си вредела
4. Јасно ко дан
5. Рука за спас
6. Лагала ме ил' не лагала
7. Пакао и рај
8. Остави ме
9. Не умем са њом

Внесете количина : 

 
Copyright © 2006 Mister Company