МУЛТИМЕДИЈА
КОМПЈУТЕРИ И КОМПЈУТЕРСКИ ДОДАТОЦИ
ПРИКЛУЧОЦИ И КАБЛИ
МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ И ДОДАТОЦИ
КОМПАКТ ДИСКОВИ
ДВД ВИДЕО
ИГРИ, СОФТВЕР И ДОДАТОЦИ
МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ И ДОДАТОЦИ
 
 


Најголем избор на ЦД и ДВД во Република Македонија.

МИСТЕР КОМПАНИ, ГТЦ I кат, СкопјеКОМПАКТ ДИСКОВИ - Мистер Компани Продукција

Помеѓу два животи

Цена:
1250 ден. (за купување од Македонија)
39 $US (за купување надвор од Македонија)

Изведувач: ЕСМА РЕЏЕПОВА
Код: CD 168

CD1
Ромски фолк песни
-------------------------------
1...Nasvali So Uljum
2...A bre Kako ...
3...Kamlorea
4...Hovavnea
5...Korkori Phirava
6...To Anav Na Vakerav
7...Acijum Korkori
8...Rakenkar Phirava
9...Barvalipe Na Mangav
10...Nahtareja Mo Ilo Paljan
11...Ikerav Tut Ko Ilo

CD2
Македонски фолк песни
-------------------------------
1... Кажи брезо
2... Немој време ти да губиш
3... Болна лежам
4... Нема фајде
5... Зошто си ме мајко родила
6... Порта на љубовта
7... Сите девојчиња
8... Моето срце чука, чука
9... Стара мајко
10... Свадба македонска
11... Возот писна
12... Љубов отровна

Внесете количина : 

 
Copyright © 2006 Mister Company