МУЛТИМЕДИЈА
КОМПЈУТЕРИ И КОМПЈУТЕРСКИ ДОДАТОЦИ
ПРИКЛУЧОЦИ И КАБЛИ
МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ И ДОДАТОЦИ
КОМПАКТ ДИСКОВИ
ДВД ВИДЕО
ИГРИ, СОФТВЕР И ДОДАТОЦИ
МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ И ДОДАТОЦИ
 
 


Најголем избор на ЦД и ДВД во Република Македонија.

МИСТЕР КОМПАНИ, ГТЦ I кат, СкопјеДВД - Комедија филмови

Кунг-фу врска

Цена:
300 ден. (за купување од Македонија)
9 $US (за купување надвор од Македонија)

Код: MCF 018

“Кебаб врска” е прекрасна комедија за два “фаст фоод” ресторани (еден е турски, а другиот грчки) во Хамбург, фрустриран филмски режисер, најзабавната реклама на сите времиња, интеркултурната љубов, забранетата романса и со векови старо Егејско натпреварување. Не смееме да заборавиме на локалната мафија!! Младиот “хип-хоп” турчин, Ибо, сака да го направи првиот германски “кунг-фу” филм, и сакајќи да ги привлече продуцентите прави спектакуларно добри и забавни рекламни спотови за Кебаб “фаст фоод” ресторанот на својот вујко. Се чини дека се се движи по свој тек се додека неговата девојка не соопшти дека е бремена....

Внесете количина : 

 
Copyright © 2006 Mister Company