МУЛТИМЕДИЈА
КОМПЈУТЕРИ И КОМПЈУТЕРСКИ ДОДАТОЦИ
ПРИКЛУЧОЦИ И КАБЛИ
МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ И ДОДАТОЦИ
КОМПАКТ ДИСКОВИ
ДВД ВИДЕО
ИГРИ, СОФТВЕР И ДОДАТОЦИ
МУЗИЧКИ ИНСТРУМЕНТИ И ДОДАТОЦИ
 
 


Најголем избор на ЦД и ДВД во Република Македонија.

МИСТЕР КОМПАНИ, ГТЦ I кат, СкопјеДВД - Драма филмови

Мојот пријател Мачука

Цена:
300 ден. (за купување од Македонија)
9 $US (за купување надвор од Македонија)

Код: MCF 017

Сантијаго, Чиле 1973. година, Аљенде е председател, на власт се социјалисти и земјата е поделена. Филмот зборува за големото пријателство на момчињата Гонзала и Мачука, и константното тестирање на Гонзаловата лојалност. Неговите родители Марија Луиса и таткото Патрисио се во политичката опозиција, но напетоста сепак повеќе потекнува поради тајната љубовна врска на Марија Луиса со богатиот аристократ Роберт. Мачука го запознава Гонзала со потполно друг начин на живот. Ја запознава дванаесетогодишната Силвана, која ги предизвикува на секој начин. Силвана го внесува Гонзала во љубовен однос, но во исто време е подеднакво дарежлива и спрема Мачука.

Внесете количина : 

 
Copyright © 2006 Mister Company